top of page

Udtalelse fra klient, Kvinde 21 år, bulimi

Britta Tønnies har et åbent og ærligt væsen. Disse egenskaber er i sig selv nødvendige og meget værdsatte, når man skal betro sig med sit svære indre, til en fremmed og ukendt modtager. Britta har en tydelig og stor viden omkring de svære problemstillinger, der følger med en spiseforstyrrelse. Undertegnede har for år tilbage talt med både socialrådgivere og psykologer med egen praksis, og endnu har Britta været til størst hjælp, trods den begrænsede periode, vi har været i kontakt med hinanden. En spiseforstyrrelse er en ufattelig svær sygdom, at være i og være omkring. Den er meget individuel og kan ikke sættes i kasser. Dog er der mønstre, der går igen, og tanker der omhandler det samme. Det var muligt for mig, at tale med Britta åbent og ærligt, da jeg tydeligt kunne mærke hendes forståelse for min situation. Muligvis var den ikke identisk med nogen anden, hun havde været i kontakt med, men dette var ikke en faktor. Jeg skulle ikke arbejde mig frem, selv konkludere og konstatere alt omkring mig, men hun gav mig deciderede redskaber med hjem, som hun tilrådede mig at benytte, på baggrund af de ting, jeg indviede hende i. Altså følte jeg en utrolig stor forståelse for netop mín situation, og ligeledes en kyndig hjælp i hendes råd. Jeg skal ikke kunne sige, om kemien os imellem var især god i forhold til hendes andre klienter, men jeg er overbevist om hendes evner og gode væsen. Venlige hilsner, L. Kvinde 21 år, bulimi.


bottom of page