Udtalelse klient, K, 14 år, selvskadende adfærd

Jeg har kun haft positive oplevelser hos Britta. Jeg havde været hos et par andre psykologer før jeg kom til hende, og var rigtig glad, da jeg ikke længere behøvede at fortælle HVORFOR jeg skar i mig selv, og HVORFOR det var nødvendigt. Jeg følte at Britta godt vidste, at det ikke nødvendigvis var dét det handlede om. I vores forløb snakkede vi mere om, hvilke tanker jeg gjorde mig om selvskade og det at jeg havde det dårligt, og det var rigtig rart endelig at blive forstået, og ikke at skulle forklare hvad det var der lå bag, først. Det var rart,at det var stille og roligt, at skulle snakke om det, fordi det jo er en ting der er meget ubehageligt, at skulle snakke om. Jeg fik lov til, at tage det i mit tempo, men med Britta der ligesom holdt tempoet oppe, så der også var en udvikling. J. 14 år.


Send mig en besked

Britta Tønnies

Cand.psych. Aut

 

Uddannet på Århus Universitet

Medlem af Dansk Psykologforening

Medlem af Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser.

Kontakt

Telefonnummer: +45 20639980

Email: toennies77@hotmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now