Udtalelse fra kursus på Sundhedsterapeut Uddannelsen

På det sidste år af SundhedsTerapeut Uddannelsen havde vi en yderst spændende undervisningsdag med Britta Tønnies. Britta gav os et meget klart billede af, hvordan man kan arbejde med mennesker, som er ramt af spiseforstyrrelser og trangen til selvskade. Med empati, respekt og professionalisme gav hun os et dybt og enkelt indblik i sygdommens karakter og behandlingsmuligheder. Som SundhedsTerapeuter har vi fokus på både krop, ernæring og psyke – og vi fik nogle virkningsfulde redskaber til at håndtere den problematikken. Samtidig var Britta rigtig stærk til at påpege, hvilke af vores metoder der umiddelbart kan anvendes og udvikles til samme formål. Tak for en superfin dag – og en dejlig undervisning. Masser af hilsener Anni Simonsen, Reflekzion ApS


Send mig en besked

Britta Tønnies

Cand.psych. Aut

 

Uddannet på Århus Universitet

Medlem af Dansk Psykologforening

Medlem af Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser.

Kontakt

Telefonnummer: +45 20639980

Email: toennies77@hotmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now