Udtalelse fra klient, K 45 år

Jeg tog til samtale hos Britta Tønnies. Jeg havde ingen forventninger til samtalen, og jeg kom hjem med sækkevis af gode råd, håb og en følelse af åbenbaring. Afklaring i hvert fald. Jeg har ikke brug for samtaler om forsømmelse i barndommen, alkoholiske stemningståger eller lignende forårsagende hændelser i mit liv. Jeg har brug for håb, tillid og kærlighed. Jeg har brug for at mærke alle de ting, jeg elsker ved at leve; For jeg elsker livet! Jeg kan sagtens se skønhed, kærlighed og indhold, men hvad nytter det hvis jeg ikke føler det? Men endelig, endelig er jeg ved at genvinde troen på, at jeg vil få det at mærke igen. Anonym, K, 45


Send mig en besked

Britta Tønnies

Cand.psych. Aut

 

Uddannet på Århus Universitet

Medlem af Dansk Psykologforening

Medlem af Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser.

Kontakt

Telefonnummer: +45 20639980

Email: toennies77@hotmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now